Betrokken, zichtbaar en altijd dichtbij!

januari 9, 2019 info_gu7k7yh8

Op oudejaarsdag krijg je vaak de vraag: ‘wat zijn jou goede voornemens voor het nieuwe jaar?’. Wij hadden hier al goed over nagedacht, dus voor ons kwam de vraag niet abrupt. Samen met het regioteam van Rabobank Maastricht hadden wij namelijk al een aantal keren om tafel gezeten en over de toekomst van onze organisatie te praten. De gesprekken verliepen prettig en zelfs soms ietwat emotioneel. Wij willen namelijk ook in 2019 weer heel veel betekenen voor alle dieren die hulp nodig hebben. En we willen deze dieren heel graag de aller, allerbeste ‘tijdelijke’ zorg bieden…

En op maandag 31 december jl. werden wij verrast door twee heren van het regioteam Rabobank Maastricht met dit prachtige cadeau, een check ter waarde van € 5.000,- . Nu kunnen we aan de slag, ons nieuwe jaar kan niet meer stuk. Wij gaan met deze donatie onze dierenverblijven optimaliseren zodat de dieren die wij een plaats bieden, optimaal kunnen herstellen en genieten.

Regioteam Rabobank Maastricht, dank jullie wel voor deze prachtige start van 2019. Jullie zijn inderdaad betrokken, zichtbaar en altijd dichtbij!