LEREN VAN ELKAAR

Wij delen met plezier onze bijzondere verhalen.

Natuurlijk nemen wij de dieren dan mee!

Dalz_Educatie_school

Voorlichting

De dierenambulance Limburg Zuid geeft educatie aan diverse scholen, kinderbijeenkomsten (o.a. scouting) en kinderfeesten. Op aanvraag kunnen wij langskomen op uw school met een ambulance. Tijdens ons bezoek komen 2 medewerkers van de DALZ op uw school  en laten de kinderen de ambulance van binnen en van buiten zien, geven informatie over de verschillende dieren en gaan in op de werkzaamheden van de DALZ. Natuurlijk nemen wij echte dieren mee en kunnen de kinderen volop vragen stellen.

Knuffeluur ouderen

Ook gaat de dierenambulance bijna wekelijks op bezoek bij diverse zorgcentra in de regio om de bewoners een leuk uurtje te bezorgen. In dit knuffeluur maken de ouderen kennis met verschillende diersoorten. Afgestemd op de groep geven wij informatie over de dieren en de werkzaamheden bij de DALZ.

 

Evenementen & open dagen

Ook komen wij graag langs op evenementen en open dagen met een voorlichtingstand. Op werelddierendag, 4 oktober, is de DALZ jaarlijks aanwezig bij diverse zwembaden als de honden mogen zwemmen.

 

 

Salty_hondenzwemmen
Logo_algemeen_2

Kosten

De kosten voor een voorlichtingsles of knuffeluur van 1 uur per groep (25 personen) bedragen:

  • Maastricht € 40,00
  • Buiten Maastricht € 50,00
  • Voor ieder extra uur zijn de kosten per groep € 15,00

Bent u geïnteresseerd?

Wilt u meer informatie over onze voorlichtingsactiviteiten of wilt u een afspraak maken voor uw school, zorgcentra of evenement, neem dan gerust contact met ons op. Dit kan door een mail te sturen naar info@dalz.nl of ons even te bellen 0900 - 4433224 (50 cpm).

DALZ_Logo_metbalk_WEB