WILT U EEN HUISDIER AANSCHAFFEN?

Denk dan ook eens aan de dieren

die bij de DALZ verblijven.

konijn, hamster, cavia, dalz, dierenambulance, dier van de week, villa kakelbont

Wilt u een huisdier aanschaffen?

Voor konijnen en kleine knaagdieren kunt u terecht bij ons. In de huisdierenopvang komen vrijwel dagelijks kleine huisdieren terecht die zijn ontsnapt of gedumpt. Ontsnapte dieren kunnen we soms weer herenigen met hun eigenaar. Echter het grootste deel van de dieren wordt niet meer opgehaald door hun eigenaar.

 

De dieren in onze huisdierenopvang mogen, na een wettelijke termijn van twee weken, herplaatst worden. In het belang van het dier doen wij dit graag. Indien u goed nagedacht heeft over de aanschaf van een dier en alle bijkomende verantwoordelijkheden, verwelkomen wij u graag bij de DALZ voor een gesprek over het desbetreffende dier.

Heeft u interesse?

Op afspraak is er gelegenheid om te komen kijken of er een leuk huisdier voor u te adopteren is. Dus mocht u interesse hebben, stuur dan een mail naar info@dalz.nl of bel ons op 0900- 4433224 (50 cpm). Dan maken wij een afspraak voor een kennismaking.

DALZ_Logo_metbalk_WEB

Stichting Dierenambulance Limburg Zuid

Gemeenten Maastricht, Meerssen, Valkenburg, Eijsden - Margraten, Beek, Schinnen, Sittard - Geleen, Stein, Brunssum, Gulpen - Wittem, Heerlen, Kerkrade, Landgraaf, Nuth, Onderbanken, Simpelveld, Vaals, Voerendaal.

Bezoekadres

Francois de Veijestraat 9
6221 AB Maastricht
Tel: 0900 - 4433224 (50 cpm)
mail: info@dalz.nl