Dier in nood? Bel 0900 - 4433224 (50 cpm)

Sponsors

We kunnen ons werk voor dieren alleen doen dankzij uw steun.

Zonder uw hulp geen dierenambulance!

Bij de Dierenambulance Limburg Zuid zetten wij ons in voor alle dieren die steun nodig hebben. Veel dieren lijden nog steeds een buitengewoon beroerd bestaan en worden verwaarloosd, mishandeld of in de steek gelaten. Ook veel in het wild levende dieren hebben onze hulp hard nodig.

Stichting Dierenambulance Limburg Zuid geeft vrijwilligers kleding in bruikleen om deze weerloze wezens op te halen en te verzorgen. Ook zijn de dierenambulances en verblijven allen voorzien van een gedegen basisuitrusting en startklaar om hulp te bieden aan dieren in nood. Het onderhouden van deze basisuitrusting kost tijd en geld. Daarom hebben we écht uw hulp hard nodig.

Als Stichting zijn wij afhankelijk van giften en donaties, zonder kunnen wij simpelweg niet overleven. Wij geloven dat het bedrijfsleven samen met ons een krachtig voorbeeld voor onze samenleving, uw consument, kan zijn. Het Verantwoord Maatschappelijk Ondernemen spreekt ook úw klanten immers aan.

Bent u ook geïnteresseerd in de mogelijkheden voor uw bedrijf? U bereikt ons via info@dalz.nl of 0900 -4433224 (50 cpm).

Rabobank Maastricht

Regioteam Rabobank Maastricht

Stichting Dierenlot

Stichting DierenLot trekt zich het lot van dieren erg aan en wil ze graag helpen. Ze vinden het daarbij belangrijk om met name lokale en regionale, kleine en middelgrote, organisaties te steunen. Zij hebben veelal financiële steun nodig voor het betalen van verbouwingen, aanschaf van materieel, medicijnen of bijvoorbeeld het betalen van operaties. Het zijn maar enkele voorbeelden.

Uiteindelijk zijn dieren in nood hier het meeste mee geholpen!

https://www.dier.nu

Neem nu contact met ons op

Neem nu contact op met Stichting Dierenambulance Limburg Zuid en help ons aan de benodigde middelen! Dit kan door een mail te sturen naar info@dalz.nl of ons even te bellen 0900 -4433224 (50 cpm).

Contact

  • Francois de Veijestraat 9
  • 6221 AB Maastricht
  • Tel: 0900 - 4433224 (50 cpm)
  • mail: info@dalz.nl
  • IBAN: NL83 RABO 0192 819 992
  • Stichting nummer: 812893