VERMIST OF GEVONDEN?

Is uw huisdier vermist of

heeft u een dier gevonden?

DIER IN NOOD? BEL 0900 - 4433224 (50 cpm)

Kat of hond vermist?

Wanneer u uw kat of hond kwijt bent, belt u ons 0900 – 4433224 (50 cpm). Wij noteren dan uw gegevens, de gegevens van uw hond of kat en de omgeving waar u hem/haar bent kwijtgeraakt. U kunt ook een mail sturen naar vermist@dalz.nl met de gegevens van u en uw vermiste huisdier, inclusief foto. Wij nemen contact met u op wanneer wij een melding krijgen over een gevonden hond of kat die overeenkomt met uw dier. Geef hem of haar dan ook op als vermist bij Amivedi en/of mijndieriszoek.

 

 

Geen chip?

Alle katten & honden die wij vervoeren en die geen chip hebben, melden wij bij Amivedi en/of mijndieriszoek als gevonden. U wordt dan gebeld wanneer het vermoeden bestaat dat het om uw huisdier kan gaan. Natuurlijk kunt u ons ook altijd even bellen om na te gaan of uw huisdier door ons vervoerd is op 0900 - 4433224 (50 cpm).

 

 

Overige huisdieren kwijt?

Wanneer u uw konijn, fret, parkiet of ander huisdier kwijt bent kunt u ons natuurlijk bellen om te informeren of wij uw huisdier vervoerd hebben. U kunt het dier ook aanmelden als vermist bij Amivedi en/of mijndieriszoek.

Gevonden gezonde (zwerf) katten of honden

Een gezonde hond of kat dient zo snel mogelijk weer herenigd te worden met de eigenaar. Ziet u een loslopende hond of kat, probeer dan te achterhalen of deze in het bezit is van een chip (aflezen van chipnummers kan bij dierenarts of DALZ). Heeft het dier geen chip dan dient u de hond of kat aan te melden de Dierenbescherming Limburg via 0900 - 7009000.

 

Overige gevonden en/of gewonde (wilde) dieren

Kleine gevonden en/ of gewonde huisdieren als konijnen, cavia’s, parkieten etc. en in het wild levende dieren als roofvogels, herten, dassen etc. kunt u altijd bij ons aanmelden op 0900 – 4433224 (50 cpm).

 

 

Gevonden dieren, DALZ, Dierenambulance Limburg Zuid

Contact DALZ

Wilt u meer informatie over de dierenambulance Limburg Zuid in Maastricht of wilt u een vermist dier melden?

Neemt u dan contact met ons op via vermist@dalz.nl of bel 0900 - 4433224 (50 cpm).

DALZ_Logo_metbalk_WEB