STEUN DE DIERENAMBULANCE LIMBURG ZUID

Voor minimaal € 12,00 per jaar

bent u al vriend van de DALZ!

Hoe helpt u ons?

Naast de inzet van onze vrijwilligers  kan de Dierenambulance Limburg Zuid niet bestaan zonder donateurs, die wij ‘vrienden’ noemen. Eerste hulp, tijdelijke opvang van dieren en ambulances kosten nu eenmaal geld.

Als donateur / vriend

Voor minimaal € 12,00 per jaar bent u vriend / donateur en steunt daarmee de hulp aan dieren die dit hard nodig hebben. Onze vrienden krijgen 20% korting op de particuliere ritprijs.

 

Met een gift

Wilt u de Dierenambulance Limburg Zuid financieel steunen, maar geen donateur worden? Dat kan. Elke gift is van harte welkom! Hiermee kunnen vaak zaken gefinancierd worden die anders blijven liggen. En voor u is een gift aan een goed doel fiscaal aftrekbaar.

 

Een algemene gift voor de DALZ kunt u storten op banknummer NL22RABO0129257494 t.n.v. Stichting Dierenambulance Limburg Zuid te Maastricht o.v.v. ‘gift’.

Voor een periodieke gift aan een goed doel dient u eerst een overeenkomst periodieke giften opmaken. U gebruikt daarvoor 1 van deze formulieren: GIFT & GIFT IN NATURA

 

Door het plaatsen van een Spaarpotje

In veel winkels en dierenklinieken staat al een spaarpotje voor de DALZ op de toonbank. U kunt ook als bedrijf of vereniging geld inzamelen door een spaarpotje te plaatsen.

 

Als bedrijf

Bedrijven kunnen de DALZ op verschillende manieren ondersteunen: met een gift, met korting op producten of d.m.v. sponsoring. Als tegenprestatie zijn er verschillende vormen van publiciteit mogelijk.

 

Als vrijwilliger

 

In actie…

Regelmatig ontvangen wij spontane steun van particulieren, scholen, bedrijven en andere instellingen. Er wordt geld ingezameld via een (speciaal georganiseerde) actie of bij een speciale gelegenheid, zoals:

  • Sponsorloop
  • Benefietconcert
  • Inzamelingsactie
  • Kerstmarkt
  • Bruiloft, jubileum of verjaardag

Met een legaat of erfenis

Wilt u ook na uw overlijden iets voor dieren betekenen? Dan kunt u bij testament nalaten aan Stichting Dierenambulance Limburg Zuid.

Steunt u ons?

Met dit soort steun zijn wij natuurlijk bijzonder vereerd en blij. Heeft u plannen en wilt u samen met ons eens over de mogelijkheden praten? Neem dan contact op met ons via info@dalz.nl of bel ons op 0900 - 4433224 (50 cpm).

DALZ_Logo_metbalk_WEB